Openingstijden: 09:30 – 17:00  Email: info@lashismore.nl

Lip Blush

Net als wenkbrauwen, zijn lippen enorme eye-catchers. Je lacht ermee, praat, zoent.. Mensen kijken vaak naar elkaars mond. Wij snappen als geen ander dat je daarom wilt dat je lippen er ieder moment van de dag aantrekkelijk uitzien. 

Heb je a-symmetrische lippen? Of vind je je lippen net niet vol genoeg? Of zou je willen dat je favoriete kleur lippenstift er elk moment van de dag al op zou zitten? Dan kunnen wij je onze lip-blush treatment aanraden! 

Permanente make-up voor de lippen zorgt ervoor dat je er elk moment van de dag verzorgd uitziet. Het kan de vorm van je lippen verfraaien en ook net wat voller maken indien gewenst.  Bleke lippen kunnen we meer kleur geven, lippen met te donker pigment kunnen we wat oplichten. Er is veel keuze uit verschillende soorten kleuren. We voorzien je graag van advies. 

 

Wanneer jij bij ons je behandeling boekt, is er ook tijd vrijgehouden voor het advies, het bespreken van je wensen en het voortekenen. We starten nooit zomaar uit de losse pols. Ook in de intensiteit van kleur is er keuze. Je kunt kiezen uit volledig ingekleurde lippen, of voor een natuurlijk vleugje kleur. Ook dit bespreken we voorafgaand aan de behandeling. 

 

Net als met de wenkbrauwen, bestaat deze behandeling uit 2 sessies. Na de eerste behandeling, zien we je graag met 8-10 weken terug om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Na de eerste behandeling zal het pigment met 70% vervagen en na de 2e behandeling vervaagt het met 30%.

Resultaten

Veelgestelde vragen

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Het aanbrengen van permanente make-up is  helaas niet mogelijk als je:

  • Zwanger bent
  • Hepatitis- of diabetespatiënt bent
  • Hart- of vaatziekten hebt
  • Bloedverdunners inneemt
  • Korter dan 2 weken geleden een COVID-19 vaccinatie hebt gehad, of deze binnen 2
    weken na je geplande behandeling zal krijgen
  • Wondjes of koortsblaasjes op de lippen hebt op de dag van behandeling

 

Tarieven

Lip Blush
375
Lips Full Color
425
Touch Up binnen 1 jaar
145
Touch Up binnen 2 jaar
195

Afspraak maken

Top

Lash is More is een gediplomeerd schoonheidssalon, gespecialiseerd in wimperextensions & meer.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401981674933.

Volg Ons