Openingstijden: 09:30 – 17:00  Email: info@lashismore.nl

Microblading hairstrokes

Microblading is de voorloper van Powderbrows. Microblading geeft geen poedereffect, maar het effect van haartjes. Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft. Wanneer je zelf weinig wenkbrauwhaartjes hebt, adviseren wij om te kiezen voor de Powderbrow techniek.

 

De hairstrokes worden gezet met gecertificeerde, natuurlijke pigmenten en blijven gemiddeld 1 tot 3 jaar zitten. In tegenstelling tot de reguliere PMU tattoos vervagen de hairstrokes kleurecht. Hierdoor blijven ze langer mooi en zullen ze niet groen uitslaan. Bij Lash is More werken wij te allen tijde volgens de strenge, hygiënische standaarden en regels van de GGD en het LCHV.

Resultaten

Nabehandeling

Bij de eerste Microblading behandeling is een nabehandeling inbegrepen. Deze nabehandeling dient binnen 8 – 10  weken na de eerste sessie plaats te vinden.

Bij de touch-up behandelingen is nabehandeling inbegrepen.

Benieuwd of je wenkbrauwen bijgewerkt kunnen worden? Stuur ons een foto per mail en wij sturen je een vrijblijvend advies met prijsindicatie.

Behandelruimte

Veelgestelde vragen

IS MICROBLADING OOK GESCHIKT VOOR MIJ?

Microblading is geschikt voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die weinig tot geen eigen wenkbrauwen hebben. Voor de eerste behandeling controleren wij altijd de conditie van je wenkbrauwen om er zeker van te zijn dat microblading geschikt voor jou is. Je krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Ook wanneer wij van mening zijn dat je genoeg haartjes hebt en beter af bent met een reguliere brow treatment.

Wij voeren geen microblading behandelingen uit bij personen die:

● Jonger zijn dan 18 jaar
● Zwanger zijn of borstvoeding geven
● Lijden aan diabetes, hemofilie of immuunziekte
● Last hebben van epileptische aanvallen
● Chemotherapie of bestraling ondergaan
● Last hebben van hart- en vaatafwijkingen
● Last hebben van huidirritatie op en/of rond de wenkbrauwen

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je bloedverdunners of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

WAT ALS IK HET RESULTAAT NIET MOOI VIND?

Houd er rekening mee dat de kleur van de wenkbrauwen vlak na de behandeling veel donkerder is. Na ongeveer een week zal de kleur lichter worden. Na 30 dagen is de kleur geheel zoals deze zou moeten zijn en kun je het echte resultaat pas zien.

Wanneer je na deze periode toch nog ontevredenheden hebt vragen wij je deze voorafgaand aan je gratis touch-up sessie bij ons aan te geven. We kunnen dan samen kijken in hoeverre we de shape en kleur nog iets kunnen aanpassen, zodat je wel helemaal tevreden bent.

Zoals bij alle cosmetische procedures raden wij onze klanten altijd aan om alle opties te overwegen, zich volledig te laten informeren, de resultaten van diverse specialisten te vergelijken en een salon te kiezen die voor hen vertrouwd en comfortabel aanvoelt.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

HOELANG DUURT HET TOT DE WENKBRAUWEN GEHEELD ZIJN?

Het duurt ongeveer 4 tot 6 weken tot de wenkbrauwen volledig zijn geheeld en het echte resultaat zichtbaar is. Let er op dat je in deze periode niet in de volle zon komt met je wenkbrauwen. Ook zwemmen en intens sporten zijn niet goed voor de wenkbrauwen en kan het helingsproces aantasten. Je kunt in deze periode dus niet naar het strand, zwembad of op zonvakantie. Houd hier rekening mee tijdens het plannen van een afspraak!

ZIJN ER BIJWERKINGEN TIJDENS OF NA DE BEHANDELING?

Ernstige bijwerkingen van microblading komen zeer zelden tot nooit voor. De huid rondom de wenkbrauwen zal vlak na de behandeling een beetje rood, opgezwollen en gevoelig zijn. In sommige gevallen kan het ook een klein beetje bloeden. Dit is geheel normaal en trekt meestal binnen 1 dag al weg.

Tijdens het helingsproces kunnen er korstjes en schilfertjes ontstaan op de huid. Ook dit is normaal en kan absoluut geen kwaad, indien je de huid met rust laat en er niet aan gaat zitten pulken of krabben.

Let er wel op dat je onze tips & nazorg instructies goed naleeft voor het beste en snelste helingsproces en het mooiste resultaat. Je krijgt na de behandeling in de salon een kaart mee waarop alle informatie en nazorg instructies op staan.

WELKE SOORT KLEURPIGMENTEN GEBRUIKEN JULLIE?

Wij gebruiken alleen de pigmenten van Perfect Eyelash. Deze pigmenten zijn EU gecertificeerd, dermatologisch getest en vrij van iron oxide en conserveermiddelen om allergieën te voorkomen.

De pigmenten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en gemaakt om bij elke haarkleur te matchen. Of je nu blond, bruin, zwart of rood haar hebt.

DOET HET LATEN ZETTEN VAN HAIRSTROKES PIJN?

Dit kan per persoon verschillen. De een zal niets voelen, terwijl de ander mogelijk wat druk of een beetje pijn ervaart. Over het algemeen is de behandeling zo goed als pijnloos en voor iedereen goed vol te houden.

Uiteraard nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om het aanbrengen van de micropigmentatie zo pijnloos mogelijk te maken. Hiervoor maken wij gebruik van een speciale (plaatselijk) verdovende vloeistof die wij voorafgaand aan de procedure op de wenkbrauwen smeren.

HOELANG BLIJVEN DE HAIRSTROKES ZITTEN?

De pigmenten die bij deze behandeling gebruikt worden zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. Hierna kunnen ze langzamerhand beginnen te vervagen. Wij raden daarom aan om eens per jaar langs te komen voor een touch-up behandeling.

Hoe lang de Hairstrokes precies blijven zitten is afhankelijk van o.a. je huidtype, huidverzorging en levensstijl. Heb je een zeer vette huid, scrub je veel of stel je je huid vaak en langdurig bloot aan felle zon? Dan bestaat de kans dat de hairstrokes sneller zullen vervagen.

HOE WORDEN DE HAIRSTROKES AANGEBRACHT?

De microblading procedure wordt uitgevoerd middels een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee maken we zachtjes kleine “krasjes” in de huid op de plekken waar de hairstrokes moeten komen. Vervolgens worden de kleurpigmenten op de tool aangebracht en kleuren we de “krasjes” in. Het resultaat zijn ultra dunne, realistische haistrokes die nauwelijks van echte haartjes te onderscheiden zijn.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden er dus geen mesjes gebruikt en wordt er niet in de wenkbrauwen gesneden.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

  • Als eerst bepalen we de conditie van je eigen wenkbrauwen.
  • We bespreken je wensen en kiezen samen de geschikte vorm en kleur.
  • Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor in de gewenste vorm.
  • Middels een fotoprogramma controleren we of ze symmetrisch zijn.
  • We ontsmetten het gebied op en om de wenkbrauwen.
  • Vervolgens pigmenteren we de hairstrokes oppervlakkig onder de huid.
  • Hierna worden je wenkbrauwen ingesmeerd met een verdovende vloeistof.
  • Ten slotte pigmenteren we de hairstrokes dieper onder het huidoppervlak.

HOELANG DUURT EEN MICROBLADING BEHANDELING

De eerste microblading sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens deze sessie bespreken we uitgebreid je wensen, worden je wenkbrauwen voorgetekend en bijgewerkt tot je helemaal tevreden bent en worden de hairstrokes ten slotte onder het huidoppervlak gepigmenteerd in de door jou gekozen shape en kleur.

Na 6 tot 8 weken vindt de tweede microblading sessie plaats. Tijdens deze sessie controleren we of de wenkbrauwen goed zijn geheeld en brengen we de hairstrokes nogmaals aan. Deze tweede sessie duurt ongeveer 1 uur en is geheel gratis.

Tips & Nazorg

DAG 1 en 2 NA DE BEHANDELING:

Laat je wenkbrauwen volledig met rust. Laat ze niet in contact komen met water en zeep en gebruik absoluut geen make-up of verzorgingsproducten op en rond je wenkbrauwen. Indien er een beetje wondvocht op de wenkbrauwen zit kun je deze voorzichtig met een schone, vochtige doek een beetje droog deppen.

2 WEKEN NA DE BEHANDELING

Maak je wenkbrauwen 1 keer per dag voorzichtig schoon met koud water. Gebruik geen heet water en voorkom aanraking met zeep en shampoos. Vermijd tevens zwembaden, jacuzzi’s, saunas enz. Gebruik geen make up, lotions en crèmes op en rondom de wenkbrauwen.

Ga niet zonnen, zonnebanken, sporten of hardlopen. Ga ook absoluut niet aan de korstjes zitten pulken of krabben. Dit kan littekenweefsel veroorzaken en het pigment doen laten verdwijnen.

8 WEKEN NA DE BEHANDELING

Na 6 weken zijn de wenkbrauwen in de meeste gevallen volledig geheeld. Je kunt na deze periode langskomen voor je touch-up sessie. We controleren of de wenkbrauwen goed zijn geheeld en brengen de hairstrokes nogmaals aan. Hierna begint het genezingsproces opnieuw.

Tarieven

Microblading nieuwe set
375
Microblading Touch-up
Vanaf € 150

Afspraak maken

Top

Lash is More is een gediplomeerd schoonheidssalon, gespecialiseerd in wimperextensions & meer.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401981674933.

Volg Ons