Openingstijden: 09:30 – 17:00  Telefoon: 030 763 4592  Email: info@lashismore.nl

Wimperextensions

Wimper extensions

Bij Lash is more zetten we op professionele wijze wimperextensions bij vrouwen van alle leeftijden. Onze wimperextensions worden met de hand geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de lashes echt nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden en voelen ze zo goed als gewichtloos aan. De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten en laten niet los bij bijvoorbeeld sporten, zwemmen, zonnen, slapen enz.
 
Per oog worden er ongeveer 100 tot 150 wimperextensions aangebracht. Hiervoor gebruiken wij een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Resultaten

Prijzen

Classic One-by-One
€ 80
Refill 2 weeks
€ 35
Refill 3 weeks
€ 40

Refill 4 weeks
€ 50
Russian Volume 2D-3D
€ 90
Refill 2 weeks
€ 45

Refill 3 weeks
€ 50
Refill 4 weeks
€ 60

Prijzen

Mega Volume 4D-6D
€ 100
Refill 2 weeks
€ 50
Refill 3 weeks
€ 55

Refill 4 weeks
€ 65
Wimperextensions Verwijderen
€ 15

Wimpers Schoonmaken
€ 5

Extra Tijd 15 Minuten
€ 15

Veelgestelde vragen

IK BEN ALLERGISCH VOOR WIMPEREXTENSIONS, WAT NU?

Ondanks het feit dat wij speciale lijm zonder formaldehyde gebruiken en het zeer zelden gebeurd, kan het toch voorkomen dat er een allergische reactie optreed na het zetten van wimperextensions.

Om dit te voorkomen kun je een aantal dingen doen:

 In de salon hebben wij een speciale “glue odor neutralizer” beschikbaar. Deze sprayen we op een watje en leggen wij tijdens de behandeling naast je gezicht neer om eventuele lijmdampen te absorberen en de kans op allergie zoveel mogelijk te verminderen.

 Zelf kun je in het ergste geval van allergie ook Desloratadine tabletten gebruiken. Desloratadine is speciaal ontwikkeld voor de door allergie ontstoken ogen en is op recept verkrijgbaar bij de huisarts.

 Indien de allergie niet weggaat kun je ook een Lash Lift behandeling overwegen.

Meerdere van onze klanten zijn door één of een combinatie van bovenstaande hulpmiddelen van hun klachten af en kunnen daardoor nog altijd volop van hun wimperextensions genieten.

HOE VERZORG IK MIJN WIMPEREXTENSIONS?

Om je wimperextensions mooi te houden is het belangrijk ze goed te verzorgen. Dit doe je door je wimperextensions iedere dag schoon te maken en door te borstelen met een schoon wimperborsteltje.

Reinig je wimpers het liefst onder de douche met een speciale, milde reinigingsfoam. Ga niet wrijven of boenen, maar verspreid de foam met beleid in verticale bewegingingen over je wimpers. Laat de foam ongeveer 60 seconden inwerken en spoel je wimpers voorzichtig af met lauw water. Borstel ze vervolgens door met schoon wimperborsteltje en laat ze aan de lucht drogen. Meestal zijn de wimpers na 5 minuten al helemaal droog.

Droog ze absoluut niet af met een handdoek. De wimperextensions kunnen hierdoor beschadigen, in de war raken of zelfs afbreken.

ZIJN DE EXTENSIONS SCHADELIJK VOOR MIJN EIGEN WIMPERS?

Wimperextensions zijn absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers, mits deze op de juiste manier worden aangebracht. Om wimperschade te voorkomen hanteren we bij Lash is More de volgende regels:

– De producten die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit.

– De lijm die gebruikt wordt bevat geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen.

– De lijm wordt aangebracht in de juiste hoeveelheid, zodat de wimpers goed blijven zitten zonder aan elkaar te gaan plakken.

– De wimperextensions die we gebruiken worden afgestemd op je eigen wimpers, zodat ze nooit te zwaar zijn voor wat je eigen wimpers kunnen “houden” en je wimpers dus niet om zullen verbuigen of afbreken.

ZIJN MIJN WIMPERS GESCHIKT VOOR WIMPEREXTENSIONS?

Wimperextensions kunnen worden gezet op alle soorten wimpers en bij vrouwen van alle leeftijden. Ook wanneer je van jezelf zeer korte of rechte wimpers hebt zijn wimperextensions zeer geschikt voor jou.

Onze medewerkers zijn bekend met de diverse technieken en kennen alle trucjes van het vak om bij iedereen, ongeacht de staat van je eigen wimpers, een prachtig en vol resultaat af te leveren.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

 Voorafgaand aan de behandeling bepalen we de conditie van je wimpers.

 We bespreken je wensen en kiezen de juiste lengte, dikte en krul.

 Ter bescherming worden je onderste wimpers afgeplakt met micropore tape.

 Vervolgens brengen we een ontvettende primer aan op de wimpers.

 Daarna plaatsen we één voor één de wimperextensions op je eigen wimpers.

KAN IK MAKE-UP DRAGEN MET WIMPEREXTENSIONS?

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen wanneer je wimperextensions hebt laten zetten. Mascara, oogschaduw, eyeliner, potlood, primers…noem het maar op.

Wij adviseren echter wel om geen make-up en removers op oliebasis te gebruiken. De olie kan de wimperlijm zwakker maken of zelfs doen oplossen, waardoor je extensions sneller kunnen uitvallen dan normaal.

In de salon kun je voor inkooptarieven speciale mascara, eyeliners en cleansers voor wimperextensions aanschaffen. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk van je nieuwe wimpers kunt genieten.

WAT VOOR SOORT WIMPEREXTENSIONS GEBRUIKEN JULLIE?

Bij Lash is More werken we uitsluitend met Premium Silk Lashes van Perfect Eyelash. Dit zijn speciale Mink Lashes met een prachtige finish van zijde. De wimperextensions zijn daardoor zachter en lichter dan reguliere extensions. Daarnaast hebben de Silk Lashes een meer natuurlijke glans.

Wij werken bij keuze niet met Real Mink lashes, omdat de kans op allergieën bij deze soort veel groter is.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ONE-BY-ONE EN RUSSIAN VOLUME?

Bij de One-by-One techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze techniek geeft een vol en natuurlijk effect en is ideaal voor iedereen die van zichzelf wel veel wimpers heeft, maar niet gezegend is met lengte en krul.

De Russian Volume 2D-6D techniek is de nieuwste trend op het gebied van lash extensions. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet gezegend zijn met veel eigen haartjes, maar toch mooie volle wimpers willen hebben.

Met Russian Volume worden er extra fijne en zachte wimperextensions in een waaiervorm van 2 tot 6 haartjes op elke eigen wimper bevestigd, waardoor er een nog voller effect ontstaat en eventuele wimpergaten niet meer zichtbaar zijn.

wimper extensions

HOELANG BLIJVEN WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?

Wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. Net als je hoofdharen verlies je echter wel eens een wimper. Omdat de extensions direct aan je eigen wimpers worden bevestigd zul je dus af en toe ook een wimperextension verliezen.

Uiteraard vallen je wimpers nooit met grote aantallen tegelijk uit. Gemiddeld verlies je zo’n 1 – 5 wimpers per dag. Om een mooie, volle bos wimpers te behouden raden wij daarom aan om circa iedere 3 weken een refill behandeling door ons uit te laten voeren.

Tips & Nazorg

DAG 1 NA DE BEHANDELING:
Laat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water. Ga niet douchen, zwemmen, sporten enz.
 
THE DO’S:
Het is belangrijk om je wimperextensions dagelijks te reinigen met een milde foam en door te borstelen met een schoon wimperborsteltje. Hiermee blijven je wimpers schoon, gezond en blijven ze langer zitten.

Gebruik alleen mascara’s en make-up op waterbasis. Speciale make-up en reinigingsproducten voor wimperextensions zijn in de salon aan te schaffen.
 
THE DONT’S:
Gebruik absoluut geen oliehoudende producten op je wimperextensions. Oliehoudende producten zijn waterproof mascara’s, reinigingsmelk, oogcrèmes, foundations, 2-fasen removers, crème oogschaduws enz.

Gebruik ook geen wattenschijfjes of staafjes om je wimpers mee schoon te maken. De pluisjes kunnen blijven haken en de wimpers beschadigen.

Tarieven

Wimperextensions One by One
80
Wimperextension refill One by One
40
Wimperextensions Russian Volume
90
Wimperextensions refill Russian Volume
50

Afspraak maken

Top

Lash is More is een gediplomeerd schoonheidssalon, gespecialiseerd in wimperextensions & meer.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: Invalid Feed ID.

Volg Ons